Werkloze moeder spendeert kinderbijslag aan plastische chirurgie

Kinderen zijn meestal de eerste prioriteit van moeders. Bij de 48-jarige Andrea Dalzell is dat niet helemaal het geval....

Kinderen zijn meestal de eerste prioriteit van moeders. Bij de 48-jarige Andrea Dalzell is dat niet helemaal het geval. De afgelopen twaalf jaar heeft de vrouw 28.000 euro uitgegeven aan plastische chirurgie. Dat betaalde ze voornamelijk uit de kinderbijslag van haar vier kinderen.

Kinderbijslag

Andrea krijgt 20 euro kinderbijslag per week. Met dat kleine bedrag slaagt de moeder er alsnog in om te besparen, zodat zij haar cosmetische ingrepen kan betalen. “Ik eet maar één keer per dag en drink niet. Mijn kinderen hebben alles wat ze nodig hebben”, laat ze weten. “Plastische chirurgie is erg belangrijk voor mij”, gaat Andrea verder. “Aan rimpels, wallen en oud worden heb ik niets.”

Reizen voor ingrepen

Voor haar meest recente ingreep reisde de moeder van vier af naar Boedapest. De trip kostte haar zo’n 5.000 euro, inclusief operaties en ingrepen. “Dat komt me goedkoper uit dan mezelf in het Verenigd Koninkrijk te laten opereren”, verdedigt Andrea zich. “Hier zou het me zo’ n 14.000 euro gekost hebben.”

Bekijk hier de voor en na foto:

 

Lees ook: Celebs voor en na plastische chirurgie 

Beeld: Facebook

Laatste nieuws