Kendall Jenner en Lewis Hamilton samen gespot

Er zijn nieuwe foto's van Kendall Jenner en Lewis Hamilton verschenen waarop de twee samen genieten aan boord van een ja...

Lees ook

Er zijn nieuwe foto’s van Kendall Jenner en Lewis Hamilton verschenen waarop de twee samen genieten aan boord van een jacht.

Jacht

Sinds de Grand Prix in Monaco, hét Formule 1 festijn van het jaar dat vorige week plaats vond, wordt Kendall gelinkt aan coureur Lewis Hamilton. De reality ster werd tijdens het event namelijk gespot met de gouden chain ketting van Lewis, de ketting die de coureur normaal gesproken altijd zelf draagt. Nu zijn er nieuwe foto’s verschenen waarop Kendall en Lewis niet alleen de ketting, maar ook een luxueuze jacht delen. Met deze playdate zal mama Kris Jenner vast erg blij zijn, want momager Kris wil niets liever dan dat Kendall en Lewis een koppeltje worden. Kendall moet namelijk een nog grotere beroemdheid dan Kim worden en hier hoort natuurlijk ook een fabulous boyfriend bij. Naar verluidt is mama Jenner de boel flink aan het manipuleren en zorgt ze ervoor dat Kendall en Lewis veel tijd met elkaar doorbrengen.

 

Bron: OK! Magazine

Lees ook: Nicole Scherzinger reageert op date geruchten Kendall en Lewis

Laatste nieuws

Zie ook