Exclusief! Yolanthe: “Het lijkt alsof ik een voetbal heb ingeslikt”

In haar column vertelt Yolanthe deze week aan Grazia alles over haar veelbesproken babybuik en haar zwangerschap. De aan...

Lees ook

In haar column vertelt Yolanthe deze week aan Grazia alles over haar veelbesproken babybuik en haar zwangerschap.

De aanstaande moeder vertelt dat het nu wel hard gaat met haar buik. “Bij elke vrouw is het anders, ik ben inmiddels op de helft, dus het mag ook wel. Al googelend zie ik grotere buiken, kleinere buiken en ook dezelfde buiken.” Ze legt uit dat het voor anderen misschien een groot verschil is, aangezien ze altijd een platte buik had. “Inmiddels is het alsof ik een voetbal heb ingeslikt”, grapt ze.

Gelukkig

Niet alleen Yo’s buik groeit, ook haar billen, borsten en benen doen gezellig mee. “Het is een heel bijzonder gevoel en ik vind het juist mooi. Ik heb het gevoel dat ik nooit meer alleen ben met dit kleintje in mijn buik.” Onbewust houdt ze er toch de hele tijd rekening mee. “Ik let op wat ik eet, ik kan niet meer sporten zoals ik gewend was en als ik hooggehakt op de set loop, probeer ik tussendoor af en toe te zitten.”

Al met al is de presentatrice heel gelukkig. “Ik mag heel dankbaar zijn, want ik heb het geluk dat ik geen last heb gehad van misselijkheid en kwaaltjes. Ik voel me relaxed en ben dolgelukkig!”

Benieuwd naar Yolanthe’s hele column van deze week? De nieuwe Grazia ligt morgen in de winkel!

Beeld: Grazia, Hollandse-Hoogte, Getty

Laatste nieuws

Zie ook