Waarom zijn Johnny de Mol en Shima uit elkaar?

De huwelijksplannen van Johnny de Mol en Shima Kaes zijn van de baan. En dat leidt tot speculaties. Hier een aantal moge...

Lees ook

De huwelijksplannen van Johnny de Mol en Shima Kaes zijn van de baan. En dat leidt tot speculaties. Hier een aantal mogelijke theorieën voor de onverwachtse breuk. Wat denk jij?

1. Hij heeft tóch bindingsangst
Het leek er even op dat Shima de man-die-zich-niet-kon-binden eigenhandig had bekeerd tot het huisje-boompje-beestje-geloof. Maar toen Johnny plots inzag dat trouwen best wel iets definitiefs is, kreeg hij toch weer ouderwets koudwatervrees.

2. Samenwoondrama
Of het nou is omdat Shima het dopje niet op de tandpasta draait of Johnny zijn sokken nooit uit elkaar haalt voor hij ze in de wasmand gooit, zes maanden samenwonen was genoeg om te concluderen dat samenwonen voor minstens één van beide partijen geen feestje was.

3. Er klopt iets niet
Het verleden van Shima Kaes is de dag voordat bekend werd gemaakt dat ze de nieuwe vriendin van Johnny was met militaire precisie van internet verwijderd. En dat roept vragen op. Wie is deze vrouw?

4. John senior
Het leven van de familie De Mol is een soort oer-Hollandse poldervariant op The Godfather met John de Mol als opper-Corleone. Zijn zoon, zijn bloed, zijn eer, zijn beslissing?

5. Vrienden
Zoals de Spice Girls al zongen: “If you wanna be my lover, you gotta get with my friends…” En, nou ja, dat lukte niet, zeg maar.

6. De tol van roem
Johnny heeft zijn privéleven altijd enorm privé gehouden, maar dat laat onverlet dat hij een Bekende Nederlander is. Waar hij ook gaat, hij wordt aangesproken. En misschien had Shima niet zo’n zin om te leven in zijn schaduw.

7. Al. Die. Exen.
Bridget Maasland. Tatum Dagelet. Liesbeth Kamerling. Chantal Janzen. Josje Huisman. En nog wat modellen en playmates. Het is toch bloedirritant als je de tv maar aan hoeft te zetten om weer geconfronteerd te worden met een bekende ex van je lief? En dat ze het ook allemaal nog steeds over Johnny hebben?

8. Kleine lettertjes
Horen we daar iemand de woorden ‘huwelijkse voorwaarden’ mompelen?

Meer theorieën lezen? De nieuwe Grazia ligt vanaf morgen in de winkels.

Beeld: Hollandse-Hoogte

 

Laatste nieuws

Zie ook