Dré Hazes en Monique trouwen in december

André Hazes jr. en zijn vriendin Monique Noël zijn klaar voor de volgende stap en zullen elkaar in december het jawoord...

Lees ook

André Hazes jr. en zijn vriendin Monique Noël zijn klaar voor de volgende stap en zullen elkaar in december het jawoord geven. Dat laat de zanger weten aan het weekblad Privé.

Las Vegas

Het koppel stapt op een bijzondere locatie in het huwelijksbootje. “We hebben het samen al besproken en in december gaan we naar Las Vegas. Ik meen het serieus dat ik haar daar ga vragen en dat we er dan ook meteen gaan trouwen”, laat de zoon van volkszanger André Hazes weten op de afterparty van de Toppers.

Verhuizen

Toch is niet iedereen even blij met de relatie. Eerder deze week liet De Telegraaf weten dat er fikse spanningen zouden zijn tussen de zanger en zijn moeder Rachel. De veel oudere vriendin van Dré zou daarvan de reden zijn. Hij liet de Privé weten dat hij voor zichzelf kiest en toch wil verhuizen. “Ik zie mezelf niet oud worden naast mijn moeder. Wat ze ervan vindt dat ik vertrek? Geen idee, het is gewoon een keuze van ons en dat verandert niet. Monique gaat ooit mijn vrouw worden en de moeder van mijn kinderen. Dat staat als een paal boven water.”

Lees ook: ‘Dré Hazes heeft ruzie met zijn moeder’

Laatste nieuws

Zie ook