Een killer body met Fajah Lourens

Naast onze redactie is ook Fajah Lourens hard aan het trainen voor een killer body. Nou ja, eigenlijk heeft ze die al. N...
Een killer body met Fajah Lourens

Naast onze redactie is ook Fajah Lourens hard aan het trainen voor een killer body. Nou ja, eigenlijk heeft ze die al. Niet gek dus dat ze nu haar eigen online health platform heeft gelanceerd. En Grazia was erbij!

De Instagram van Fajah staat vol met kiekjes van haar in shape lichaam. Met ruim 55.000 volgers die benieuwd waren naar haar voeding- en trainingsschema, was het voor Fajah reden genoeg om een online health platform te starten waar ze haar tips en tricks deelt. Ook geeft ze via de website online trainingen.

Party time!

Gisteren gaf Fajah ter ere van haar website een feestje en ging www.mykillerbodymotivation.com meteen online. Fajah liet aan Grazia alvast wat handige features zien. Haar ultieme tip voor een killer body? "Iedere ochtend een stuk wandelen, op een lege maag met alleen een glaasje citroensap. Lekker naar buiten gaan. Je lichaam gaat dan vetreserves verbranden. Wat mensen niet weten, is dat je lichaam alleen maar vet verbrandt als je hartslag op 70% van je totale hartslag zit. En dat is dus niet tijdens het rennen", aldus Fajah.

Thuisoefeningen zijn voor haar ook een must, zoals squats en lunges. "Daar blijf je dan een minuut lang en laag in hangen, dat het goed gaat verzuren. Het is goed om daarmee te beginnen, maar ik denk dat je uiteindelijk wel gewichten nodig hebt als je heel strak wil worden. Dus ga lekker naar de sportschool!"

Beeld & tekst: Eline Krak

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7175b656972', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });