Dennis Storm openhartig over privéleven

Onlangs kwam naar buiten dat BNN-presentator Dennis Storm twee kinderen heeft. Iets wat hij liever uit de media had geho...

Lees ook

Onlangs kwam naar buiten dat BNN-presentator Dennis Storm twee kinderen heeft. Iets wat hij liever uit de media had gehouden, vertelt Dennis aan Volkskrant Magazine. “Ik vind het prima als het om mijn werk gaat, maar mijn kinderen hebben nergens voor getekend.”

Privé is privé

Een paar weken terug suggereerden de media dat de presentator en zijn vriendin uit elkaar zouden zijn en hij zijn eigen kind niet wil opvoeden. Alle alarmbellen begonnen te rinkelen. “Heeft Dennis een kind?”, klonk het in medialand. Na alle verwarring doet hij zijn verhaal.

“Privé is voor mij privé, maar dat vinden roddeljournalisten blijkbaar raar. Ikzelf vind het vooral een vreemde gewoonte dat bekende mensen in programma’s als RTL Boulevard of Shownieuws vertellen dat hun vader kanker heeft of dat ze een kind hebben gekregen. Waarom doe je dat? Omdat je dan weer een minuut aandacht krijgt? Ik heb de behoefte niet om lief en leed met de rest van de wereld te delen”, aldus Dennis.

Beeld: Hollandse-Hoogte

Bron: NU.nl

 

Laatste nieuws

Zie ook