Summer limited collectie van RITUALS: Mandi Lulur

RITUALS wordt geliefd en geprezen door velen, mede door de heerlijke geuren van hun collecties en sinds kort wordt er we...

RITUALS wordt geliefd en geprezen door velen, mede door de heerlijke geuren van hun collecties en sinds kort wordt er weer een nieuw pronkstukje aan toegevoegd. Hou je wishlist daarom gereed, want ze hebben een Limited Edition Summer-collectie genaamd Mandi Lulur. 

De verzorgingsproducten maken ons helemaal zomerklaar, want ze zijn verrijkt met de exotische geur van de Frangipani bloem en neutraliserende rijstemelk die de huid laat stralen. De collectie bevat niet alleen body care, maar ze voorzien je huis ook van een heerlijke delicate geur van Aziatische bloemen met de home producten. We want! 

RITUALS Mandi Lulur

Mandi Lulur is een eeuwenoude schoonheidsbehandeling die werd uitgevoerd in Koninklijke paleizen op Java in Indonesië. De prinsessen ondergingen deze zuiverende traditie 40 dagen voor hun huwelijksdag. Om de toekomstige bruiden voor te bereiden, werden bloemen, kruiden en mineralen gebruikt om hun natuurlijke schoonheid naar boven te halen en de huid een stralende gloed te geven. Dat kun jij nu gewoon lekker thuis doen!

Meer weten of de producten zien? Klik HIER

Laatste nieuws