Ex-playmate Holly Madison valt Kendra Wilkinson aan

Ex-playmate Holly Madison heeft een boek geschreven. In het boek, Down the Rabbit Hole, haalt ze enorm uit naar Playboy...

Lees ook

Ex-playmate Holly Madison heeft een boek geschreven. In het boek, Down the Rabbit Hole, haalt ze enorm uit naar Playboy baas en haar ex Hugh Hefner. Maar ook ex-playmate Kendra Wilkinson komt ter sprake in het boek en dat gaat er hard aan toe.

Nooit vrienden

“Kendra is de meest neppe persoon die ik ooit heb ontmoet,” zegt Holly. “Ondanks mijn pogingen om vrienden te worden met Kendra, bleef zij mij wegduwen. Ze wilde haar eigen ’team’. Kendra probeerde wanhopig om vrienden te worden met elke nieuwe Playmate. En dan moest het ook echt alleen haar vriendin zijn,” vervolgt Holly. Ook vertelt ze dat zij nog contact heeft proberen te zoeken met Kendra, maar dat zij als reactie terug kreeg: “Wie ben jij? Ik ken je niet eens! We waren nooit vrienden en het was allemaal gewoon werk.”

Sindsdien hebben de ex-playmates elkaar niet meer gesproken. Eén ding is zeker: het leven in de Playboy Mansion is alles behalve een sprookje.

Lees ook: Dochtertje ex-playmate Holly Madison is geen baby meer

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook