Is dit de reden van de ruzie tussen ex-playmates Kendra en Holly?

Ex-playmates Holly Madison en Kendra Wilkinson zijn alles behalve dikke vriendinnen. Een voormalige vriendje van Holly v...

Ex-playmates Holly Madison en Kendra Wilkinson zijn alles behalve dikke vriendinnen. Een voormalige vriendje van Holly vertelt aan Radar Online dat Hank Baskett, de ex van Kendra, de oorzaak van de enorme strijd tussen de twee voormalige vriendinnen is.

De reden

Een insider vertelt: “Hank wilde niets te maken hebben met de mensen uit haar Playboy-leven, ondanks dat hij en Kendra elkaar op die manier hebben ontmoet.” Volgens de bron heeft Kendra zich altijd al aangetrokken gevoeld tot dominante mannen. “Kendra heeft nooit een vaderfiguur gehad en zocht dat in haar relatie.”

Toen Hank aan Kendra vroeg om haar Playboy-leven achter zich te laten, deed zij braaf wat hij vroeg. “Op het moment dat de twee zich verloofden, veranderde alles”, vertelt de bron. “Dat was het moment dat Holly haar vriendin Kendra verloor. “Kendra’s kijk op vriendschap was niet meer hetzelfde als eerst”, legt de insider uit. “Als je haar één keer vertelt dat ze iets fout doet, ben je verbannen uit haar leven.”

Lees ook: Ex-playmate Holly Madison: “Ik wilde zelfmoord plegen”

Beeld: Getty

 

Laatste nieuws