Heleen van Royen over haar toekomst met de 22 jaar jongere Bart

In een interview met Grazia vertelt Heleen van Royen over haar verloving met de 22 jaar jongere Bart van Meeldijk en hun...

Lees ook

In een interview met Grazia vertelt Heleen van Royen over haar verloving met de 22 jaar jongere Bart van Meeldijk en hun toekomst samen. “We zijn dol op elkaar en je kan dan ook niet doen alsof het er niet is.”

Verloving

Om Heleens vinger prijkt een zilveren zegelring, waarmee de drummer haar ten huwelijk vroeg. “Het is een ring met mijn initialen, die Bart ooit voor zichzelf heeft laten maken voordat hij mij leerde kennen. Het geeft vooral aan dat we wel serieus zijn met elkaar.”

Toekomst

Toch heeft het stel nog geen concrete trouwplannen. “Misschien gaan we trouwen als we een keer in Las Vegas zijn. Maar gewoon in Nederland kan natuurlijk ook.” Het wordt Heleens derde huwelijk, dus ze weet inmiddels dat je nooit kunt zeggen: dit is voor altijd. “We zijn nu heel gelukkig samen, maar we gaan geen gezin stichten. Bang om hem te verliezen is ze niet: “Ik ben niet zo van: jij bent van mij. Als ik tien prachtige jaren met hem heb, prima.”

“Natuurlijk kan hij verliefd worden op iemand die jonger is. Er kan altijd een kink in de kabel komen, maar ik weet niet of het gevaar groter is omdat ik ouder ben”, sluit de schrijfster zelfverzekerd af.

Het hele interview lezen waarin Heleen vertelt waarom ze het zonnige Portugal inruilt voor Hollandse bodem? De nieuwe Grazia ligt vanaf morgen in de winkels.

Lees ook: De (blote) selfies van Heleen van Royen

Beeld: Hollandse-Hoogte

 

Laatste nieuws

Zie ook