Update: ‘Katja Schuurman heeft een 14 jaar jongere liefde’

Eind februari gingen Katja Schuurman en Thijs Römer uit elkaar. De breuk kwam niet geheel onverwachts, maar was toch een...

Lees ook

Eind februari gingen Katja Schuurman en Thijs Römer uit elkaar. De breuk kwam niet geheel onverwachts, maar was toch een schok voor medialand. De twee zijn als vrienden uit elkaar gegaan, maar het lijkt erop dat Katja iets makkelijker verder gaat dan Thijs. Sterker nog, volgens weekblad Privé heeft Katja een nieuwe man aan de haak geslagen.

Nieuwe liefde

De 26-jarige Amsterdamse kok, genaamd Freek, zou de nieuwe liefde van Katja zijn. De twee werden op de gevoelige plaat vastgelegd, nadat Katja de boekpresentatie van haar ex Thijs had bijgewoond. Op de foto, in handen van Privé, is Katja samen met haar 14 jaar jongere hunk te zien op een terrasje in Amsterdam.

Bevestigd

Chefkok Freek is tot over zijn oren verliefd. Aan Shownieuws bevestigt Freek zijn relatie met Katja Schuurman. Het stel heeft het ontzettend leuk samen, maar de liefde is nog pril laat hij weten. Freek en Katja zijn daarnaast ook door RTL Boulevard zoenend gefotografeerd, dus ontkennen gaat niet meer. Bekijk de foto HIER.

Beeld: Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook