Roxeanne Hazes: Vollere lippen door fillers

Will the Dutch Kylie Jenner please stand up? Roxeanne Hazes heeft op Instagram toegegeven dat ze haar lippen laat opvull...

Lees ook

Will the Dutch Kylie Jenner please stand up? Roxeanne Hazes heeft op Instagram toegegeven dat ze haar lippen laat opvullen. “Inderdaad… ik laat mijn lippen opvullen met fillers”, schrijft de zangeres.

‘Thuis-experimenteren’

De 22-jarige dochter van André Hazes zegt dat ze al een tijdje de vraag krijgt waar ze haar lippen laat opvullen. “Ik heb daar tot nu toe nooit antwoord op gegeven, omdat ik ABSOLUUT niet iets wil aanraden of voor wil stellen, zonder dat je goed nadenkt wat je doet met je gezicht of lichaam”, aldus Roxeanne. De reden om nu toch antwoord te geven op die vraag, is dat ze anderen wil behoeden voor ’thuis-experimenten’.

Weloverwogen beslissing

Roxeanne zegt dat ze van nature ‘weinig lip’ heeft, ‘wat oké is, maar ik geef zelf de voorkeur aan iets meer’. “Ik ben volwassen en weet wat ik doe”, voegt ze eraan toe. Ze vertelt dat ze haar lippen laat opvullen in een kliniek in Amstelveen. Ook geeft ze haar volgers nog een tip: “Kijk nooit naar de goedkoopste, maar ga voor kwaliteit en professionaliteit.”

Beauty queen

Onze Roxy is hard op weg naar de status van beauty queen. Ook haar wenkbrauwen maakten een transformatie door, die kun je hier bekijken. Bekijk haar lippen van toen en nu in de foto’s hieronder.

 

 

Lees ook: De make-over van Roxeanne Hazes’ wenkbrauwen

Bron: Instagram
Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook