doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Miley Cyrus wint bijzondere award

Miley Cyrus staat regelmatig negatief in de spotlights vanwege haar drugsgebruik, ontblote lichaam en okselhaar. Maar nu...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Miley Cyrus wint bijzondere award

Miley Cyrus staat regelmatig negatief in de spotlights vanwege haar drugsgebruik, ontblote lichaam en okselhaar. Maar nu is de zangeres geroemd om één van haar goede kwaliteiten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

And the winner is...

Miley is namelijk door dierenrechtenorganisatie PETA uitgeroepen tot meest sexy vegetariër van het jaar. Die mag ze in haar zak steken! Want eindelijk staat de zangeres positief in het nieuws en mag ze ook nog eens deze bijzondere prijs mee naar huis nemen. Miley maakt er geen geheim van dat ze gek is op dieren. Op social media maakt ze zich geregeld hard voor dierenrechten en ook twittert en instagramt ze er lustig op los met foto's van haar huisdieren. Ze stond een tijdje geleden zelfs nog met haar varken op een cover.

Ariana Grande

PETA heeft op hun website ook nog een paar goede woordjes over voor andere bekende vegetariërs en veganisten. Zo wordt Ariana Grande gefeliciteerd met haar éénjarige jubileum als veganist.

Lees ook: Miley Cyrus datet met Victoria's Secret model

Beeld: Getty

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');