‘Kanye West verantwoordelijk voor dood van moeder’

Kanye West heeft het nog altijd even zwaar met de dood van zijn moeder. De vrouw, genaamd Donda, overleed in 2007 door...

Lees ook

Kanye West heeft het nog altijd even zwaar met de dood van zijn moeder. De vrouw, genaamd Donda, overleed in 2007 door complicaties na meerdere plastische ingrepen…

Schuldgevoel

Aan Q Magazine laat de rapper weten dat hij veel offers heeft moeten maken voor zijn carrière en dat zijn moeder er daar een van is geweest… “Als ik niet naar Los Angeles was verhuisd, zou ze nu nog leven. Ik wil er verder niet op ingaan, want dan ga ik huilen.”

Plastisch chirurg

Donda West overleed in november 2007 op 58-jarige leeftijd na een liposuctie, buikwandcorrectie en een borstverkleining. Toch liet de lijkschouwer weten dat de plastisch chirurg die de operaties uitvoerde, Jan Adams, niets te verwijten valt. Recent liet hij weten het vreselijk te vinden dat hij op haar dood wordt aangekeken, terwijl volgens hem Kanye’s neef, verpleegkundige Stephan Scoggins, zijn taak niet uitvoerde.

Twintig pijnstillers

Stephan nam door Kanye’s afwezigheid, de zorg voor Donda op zich. En dat terwijl Adams haar familie had geadviseerd om haar naar een revalidatiecentrum te brengen. Ook liet de plastisch chirurg weten dat Stephan Donda een dag na de operatie achter liet bij vrienden zonder enige medische achtergrond.Donda slikte binnen 24 uur maar liefst twintig pijnstillers en stikte volgens hem uiteindelijk in haar eigen braaksel.

Laatste nieuws

Zie ook