Yolanthe: ‘Nog maar drie maanden te gaan’

In haar column vertelt Yolanthe deze week aan Grazia alles over haar veelbesproken babybuik en haar zwangerschap, die no...

Lees ook

In haar column vertelt Yolanthe deze week aan Grazia alles over haar veelbesproken babybuik en haar zwangerschap, die nog maar drie maandjes duurt.

Lichaam

“Mijn buikje is al lang niet meer te verbergen, maar ik ben zeker ook niet mega: met drie maanden te gaan, zit er nu bijna zeven kilo extra aan. Mijn billen, benen en borsten zijn wat voller, maar ik heb nog steeds een taille, mijn armen zijn niet veel dikker geworden en in mijn gezicht is er gelukkig weinig veranderd”, vertelt Yo. “Maar al zou ik veertig kilo aankomen, dan nog zou Wesley zeggen hoe mooi hij me vindt.” Maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn: “Ik houd wel vocht vast, zeker met de hitte op Ibiza. Het lukte me gisteren niet meteen om mijn schoenen aan te wurmen.”

Sporten?

Sporten zit er deze zwangerschap niet in, op doktersadvies, want Yo moet het de laatste maanden rustiger aan doen. “Ik loop wel veel, maar ben absoluut niet aan het lijnen: als ik ergens zin in heb, eet ik het gewoon. Natuurlijk ga ik na mijn zwangerschap weer trainen, maar ik ben niet zo iemand die zegt: Ik wil binnen een maand mijn oude lichaam terug. In elk geval ga ik borstvoeding geven en verder laat ik het over me heen komen. Ik ga vooral in alle rust van ons nieuwe gezinnetje genieten!”

Benieuwd naar Yolanthe’s hele column van deze week? De nieuwe Grazia ligt morgen in de winkel!

Lees ook: Zien: Yolanthe met babybuik op het strand

Beeld: Grazia, Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook