Viral: Mishandelde blogster vertelt openhartig over huiselijk geweld

Ontmoet de 26-jarige Emma Murphy. De Ierse fitnessblogger had tot voor kort een gewelddadige relatie met de vader van h...

Lees ook

Ontmoet de 26-jarige Emma Murphy. De Ierse fitnessblogger had tot voor kort een gewelddadige relatie met de vader van haar twee kinderen. Hoewel hij de liefde van haar leven was, besloot ze hem toch te verlaten en wendde ze zich tot YouTube om haar verhaal te doen.

Bont en blauw

De blondine is in de video opnieuw te zien met een blauw geslagen oog. Ze heeft haar vriend de deur gewezen nadat ze vermoedde dat hij van twee walletjes at. Toen ze hem daarmee confronteerde, ging hij volledig door het lint. Hij ontkende standvastig en sloeg haar bont en blauw. Later bleek echter dat Emma’s twijfels toch terecht waren. Met haar video hoopt ze andere slachtoffers van huiselijk geweld te stimuleren om de benarde situatie waarin ze verkeren stop te zetten. “Verbreek de relatie en ga naar mensen toe die van je houden zoals vrienden en familie”, benadrukt ze. “Geen enkele vrouw verdient het om dit door te maken. Dus als hij één keer een vinger naar je uitsteekt, probeer dan de moed te verzamelen om hem te verlaten. Want als het een keer gebeurt, gebeurt het zo nog een keer. Dat gun ik niemand.” Bekijk hierboven de aangrijpende video.

 

Laatste nieuws

Zie ook