Zó maak je jouw Birkenstocks weer helemaal schoon

Birkenstocks: you love 'm or hate 'm. Er ontstaan nogal wat discussies over de slippers, maar laten we eerlijk zijn, ze...

Lees ook

Birkenstocks: you love ‘m or hate ‘m. Er ontstaan nogal wat discussies over de slippers, maar laten we eerlijk zijn, ze zitten heerlijk. Maar wanneer je zo’n paar slippers in je bezit hebt, wil je ze ook niet meer uittrekken. Dit zorgt er voor dat ze er na een tijdje niet zo fris meer uitzien. Lees: een vies, bezweet voetbed. Gelukkig hebben wij nu dé oplossing om je Birkenstocks weer helemaal schoon te krijgen.

Stap 1. 
Veeg het voetbed schoon met een vochtige doek en géén zeep. Eigenlijk zou je dit elke maand één keertje moeten, want zo blijft het voetbed altijd schoon en loop je niet rond met viezigheid onder je voeten.

Stap 2. 
Heb je een vlekje op je Birkenstock? Don’t worry. Je hoeft geen luxe middeltjes te kopen, maar kunt zelf een waar wondermiddel maken. Met een beetje water en baking soda krijg je elke vlek weg.

Stap 3.
Droog ze nooit in de zon. Dit is echt niet goed voor je Birkenstocks. Heb je ze helemaal schoon? Zet ze dan ergens neer waar het koel is en de laat ze daar een nachtje staan. De volgende dag zijn ze weer ready to go.

Lees ook: De TEVA slipper is hotter dan hot

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook