Steph over… Perfecte kadootjes

Stephanie Brandes is chef health, beauty en lifestyle bij Grazia. Elke week onthult ze haar beautygeheimen en make-up mu...

Lees ook

Stephanie Brandes is chef health, beauty en lifestyle bij Grazia. Elke week onthult ze haar beautygeheimen en make-up musthaves vanuit Grazia HQ.

Er zijn van die beautyproducten die je nooit voor jezelf koopt, maar die wél leuk zijn om te krijgen. En ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik een verjaardag slash babyshower slash huwelijk had, was ik me vooraf suf aan het piekeren over wat nu weer te geven. Inmiddels heb ik een paar toppers die het bij iedereen goed doen (gewoon blijven herhalen en circuleren, heeft niemand door), dus voor iedereen die zich altijd weer afvraagt wat te kopen voor die vriendin/zus/nicht/tante: hierbij mijn ultieme kadolijst, voor de kleine en grote portemonnee. Want wat geef je iemand die alles al heeft?

1. Nou, een nagellakremover van Dior (€19,95) bijvoorbeeld. Koop je never nooit niet voor jezelf, maar zo’n poepiechique flaconnetje is toch leuk om te krijgen. Extra tof voor een nagellakverslaafde, want het is wel leuk als-ie bij iemand terecht komt die het waardeert.

2. Of een gek make-up tasje. Niets leuker dan al je oude producten over te zetten in iets nieuws en daar ga je ook weer je make-upproducten van boenen, dus dan is het alsof alles opeens nieuw is. Asos.com varieert vaak en de bezorgkosten zijn gratis. Wat let je? Morris & Co cosmetic bag, €19,17

3. Iets unieks voor een kraamkado: de babyborsteltjes van Rock & Ruddle via Skins Cosmetics. Met eendjes of konijntjes, nét iets mooier dan een standaard wit exemplaar en gemaakt van natuurlijk haar. €37,95

4. Parfum voor je bedlinnen, super decadent, maar heerlijk om te krijgen. Ik ben de allergrootste fan van Guerlain’s Eau de Lit (€75) – spray vlak voor het slapen gaan en je valt zielsgelukkig in slaap. Wie dit een tikkeltje te kostbaar vindt om kado te doen, kan de Body, Room & Linen spray van The Body Shop (€16,00) kopen, vooral de geur sandalwood & ginger is het proberen waard. Of Marie Stella Maris Linen Spray (€59, gewoon samen doen met iemand), want die fles is cool om te geven én krijgen.

5. Dikke kans dat jouw vriendin/zus/nicht/tante een hond heeft, want huisdieren zijn in. En met kado’s moet je soms verrassend uit de hoek komen en dat doe je helemaal met deze te toffe hondenshampoo van Aesop (€30), die vieze luchtjes tegen gaat door mint- en citrus-extracten. Kan als hint worden gebruikt, maar hoeft niet. Het is inderdaad voor een huisdier, maar haar hond is tenslotte haar baby, dus je bent persoonlijk genoeg om er mee weg te komen.

6. Mijn favoriete huwelijkskado heeft niets met beauty te maken, maar is toch de moeite waard om te noemen. Komt-ie: Men neem een goed fles rode wijn en een mooie fles bronwater. Knap inpakken, leuk kaartje erbij en dan erop schrijven: “In ieder goed huwelijk moet er een beetje water bij de wijn gedaan worden.” Succes verzekerd, graag gedaan!

Laatste nieuws

Zie ook