Deze McDonalds burger heb je nog nooit gezien

De BigMac, McChicken, Chicken McNuggets en McFlurry, we kennen ze allemaal. Eerder zagen we dat de koffieketen Starbucks...

Lees ook

De BigMac, McChicken, Chicken McNuggets en McFlurry, we kennen ze allemaal. Eerder zagen we dat de koffieketen Starbucks een geheime menukaart heeft, maar dat schijnt McDonalds ook te hebben! Benieuwd welke burgers je nog niet kende? Lees dan snel verder!

Onthulling

Een manager van de bekende fastfoodketen deed een interessante onthulling op Reddit. Daar liet hij weten dat er nog heel wat gerechten en dranken te bestellen zijn waar wij niets van af wisten. Daarvan sprong er eentje overduidelijk uit!

Monster Mac

De ‘Monster Mac’ was bijna niet de missen. Als je grote trek hebt is ie ideaal! Deze burger bestaat niet uit één, twee, vier of zes stukken vlees, maar er zitten wel 8 (!) burgers in de Monster Mac. Je bestelt ‘m door te vragen naar de Monster Mac of simpelweg een Big Mac met 8 burgers te vragen.

Meer gerechten

Wil je nog meer geheime gerechten zien? Kijk dan hier! Let wel op: sommige gerechten zijn niet verkrijgbaar in Nederland!

Lees ook: Zo krijg je altijd korting bij de McDonalds

Laatste nieuws

Zie ook