Is dit de gekste schoonheidswedstrijd ooit?

Schoonheidswedstrijden zijn er in alle soorten en maten. Van shows met baby's en peuters tot verschillende thema's. De e...

Lees ook

Schoonheidswedstrijden zijn er in alle soorten en maten. Van shows met baby’s en peuters tot verschillende thema’s. De een is nog gekker dan de ander. Toch is de kans groot dat deze wedstrijd plek nummer één verdiend. Hetg merk Autoblow Sex Toys organiseert namelijk een competitie waarin gezocht wordt naar de mooiste vagina.

Meedoen

Meedoen met de wedstrijd is heel simpel. Het merk wil een model of goede foto hebben van de vagina, welke vervolgens beoordeeld zal worden door een groep experts. De winnares van de competitie mag in Los Angeles een mal laten maken van haar vagina, welke gebruikt zal worden voor de nieuwe collectie seksspeeltjes van Autoblow.

Prijs

Maar dat is zeker niet alles. Naast een seksspeeltje dat exact op de winnende vagina lijkt, ontvangt de winnares een bedrag van maar liefst 4600 euro. Ook ontvangt de nummer twee een bedrag van 2300 euro en nummer drie zo’n 1150 euro.


Laatste nieuws

Zie ook