10 Dingen die vrouwen overkomen voordat ze op vakantie gaan

Op vakantie gaan is natuurlijk hét hoogtepunt van je zomer. Maar het gaat ook altijd gepaard met stress en wat je nou we...

Lees ook

Op vakantie gaan is natuurlijk hét hoogtepunt van je zomer. Maar het gaat ook altijd gepaard met stress en wat je nou weer allemaal moet inpakken. Dus hierbij een lijstje van dingen waar iédere vrouw tegenaan loopt.

1. Zóveel keuzes
Dacht jij dat de moeilijkste dingen al geregeld waren (hotel en vlucht)? Nou nee. Nu komen pas écht de moeilijke keuzes aan bod; welk reiskussen is het fijnst in het vliegtuig en welke outfit is het meest vliegtuig-proof?! Decisions, decisions. 

2. Need.new.clothes.
Voor die hippe vakantie op Ibiza moet je natuurlijk wel nieuwe kleren die helemaal hippie proof zijn.

3. Mini apotheek
Je hebt zóveel producten gekocht dat je toilettasje lijkt op een mini-apotheek. Want ja, je weet maar nooit.

4. PASPOORT?!
Nu je paspoort het allerbelangrijkste onderdeel is van je vakantie, behandel je ‘m als je eigen kind. Je checkt voor vertrek wel 10 keer of hij echt in je handbagage zit, maar hebt uiteindelijk nog een lichtelijke paniekaanval tijdens het inchecken.

5. Spontane vliegangst
Vlak voordat je op vakantie gaat, ontwikkel je een soort fascinatie voor vliegtuigcrash documentaires. Het blijft toch een dingetje iedere keer, dat vliegen.

6. Kleine wasjes, grote wasjes
Als een gek ga je je wasmanden te lijf om alles nog nét op tijd te wassen voordat het je koffer in moet. Het resultaat: nog vochtige kleding die lekker gaat stinken in je koffer. Nice.

7. Gladjes
Je benen, oksels en bikinilijn moeten er weer aan geloven, met zwaar geweld worden alle haartjes gewaxt, getrokken of geschoren. Ze hebben de hele winter lekker in je pyjama broek gechillt, maar moeten nu weer de buitenlucht in. Dús alles moet weer kort gewiekt worden.

8. Miniaturen obsessie
Er gaat een geheel nieuwe wereld voor je open bij de drogist. Wow! Ze hebben gewoon van bijna al je favoriete producten een miniatuur. Van al deze producten wil je er natuurlijk minimaal twee (want je weet maar nooit) en je gaat op zoektocht naar nóg maar van deze kleine onzinnigheden. Het resultaat? Punt 3.

9. Nog even een snelle detox
Voordat er kilo’s tapas, ijs en liters rosé naar binnen wordt geschoven, moet er last-minute nog even goed gevast worden. Dus hop je er nog even een snelle detox er tegenaan, zodat je klaar bent voor 3 weken lang cheat days. 

10. Prioriteiten stellen
Drie uur voordat je weggaat een selfie stick scoren, is natuurlijk veel belangrijker dan je paspoort zoeken.

Zie ook: 7 x de grootste ergernissen op vakantie

Beeld: Sanoma-Beeldbank 

Laatste nieuws

Zie ook