Babykriebels voor Dré Hazes en Monique

Dré Hazes bracht samen met zijn 17 jaar oudere vriendin Monique een bezoekje aan de Efteling. Via Instagram laat de zang...

Lees ook

Dré Hazes bracht samen met zijn 17 jaar oudere vriendin Monique een bezoekje aan de Efteling. Via Instagram laat de zanger weten dat hij wel een kindje zou willen met Monique.

Hoewel zijn moeder Rachel niet helemaal achter zijn relatie staat, wat veel ruzies heeft veroorzaakt, trekt Dré zich daar niets van aan. Monique is voor hem de ware en dat mag de hele wereld weten.

De liefste moeder

Een tijdje geleden nam het stel samen een hondje, misschien wel om te testen of ze klaar zijn voor een baby? Als je het Dré vraagt, is Monique daar zeker geschikt voor. Op Instagram postte zowel Dré als Monique schattige foto’s van twee kleine meisjes. Onder de foto zet Dré: “Dit wordt op een dag de liefste moeder die er rondloopt.”

Het is dus duidelijk dat de twee het wel zien zitten om samen een kindje te krijgen. Wanneer is nog maar de vraag. Eerst nog trouwen, wat in december al zover is!

Psstt… Heb je de nieuwe, volle lippen van Dré’s zus Roxeanne al gezien? “Inderdaad… ik laat mijn lippen opvullen met fillers” Klik HIER.

Zie ook: Dré Hazes en Monique trouwen in december

Dit wordt op een dag, de liefste moeder die er rondloopt!

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes Jr (@andreh6jr) op

? @andreh6jr Een foto die door moniquenoell is geplaatst op

Efteling!

Een foto die door moniquenoell is geplaatst op

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook