Dit zegt jouw favoriete printje over je

Ben jij dol op streepjes, stippen of een bloemenprint? En is vaak wel duidelijk één printje meer aanwezig in jouw kledin...

Ben jij dol op streepjes, stippen of een bloemenprint? En is vaak wel duidelijk één printje meer aanwezig in jouw kledingkast. Maar waarom kies jij toch keer op keer weer voor datzelfde motief? Dat heeft met je persoonlijkheid te maken, blijkt.

Aan elke print zouden een paar karaktereigenschappen verbonden zitten. Nu kun je er dus achter komen of jouw favo print ook écht bij je past. Enne, je kunt ook nog eens gelijk het mooiste jurkje in die print shoppen.

1. Streepjes

De print zegt het al, maar jij ziet dingen behoorlijk zwart/wit. Je bent daadkrachtig, hebt het unieke vermogen om je leven in hokjes te plaatsen en je mengt nooit zaken met plezier. Je bent vast een uitstekende planner en je leven is in balans zoals jij het wil.

Asos, €22,12

 

2. Bloemen

Je bent romantisch en kleedt je traditioneel en vrouwelijk. Waarschijnlijk ben je een beetje een idealist en dromer. Je ziet vaak goede dingen die andere mensen niet zien. Ook ben je dol op reizen en inspireer je andere mensen.

Mango, €29,99

 

3. Paisley 

Je bent een vintage lover. Misschien wordt er wel eens tegen je gezegd dat je, je kleed als een oud vrouwtje. Maar dat is ook wat jij bent: een oude ziel in een moderne wereld.

River Island, €55,30

4. Stippen

The world is your playground. Je weet wel wanneer je aan het werk moet, maar je happy houding maakt alles leuker. Je bent erg vriendelijk en het compliment dat je vaak te horen krijgt is: “Je bent zo schattig.”

Asos, €38,-

 

5. Dieren

Jij hebt sass en een dominante persoonlijkheid. Je bent een leider die mensen gemakkelijk richting kan geven. Je dierlijke karakter zorgt ervoor dat je altijd in de spotlight staat.

Mango, €29,99

 

Laatste nieuws