Plus-size blogger krijgt gemene opmerking en slaat geniaal terug

Plus-size blogger Jenny, die online door het leven gaat als Cashmerette, is een modeontwerpster van grote maten kleding....
Plus-size blogger krijgt gemene opmerking en slaat geniaal terug

Plus-size blogger Jenny, die online door het leven gaat als Cashmerette, is een modeontwerpster van grote maten kleding. Op Instagram reageerde een man onder haar foto: "Misschien moet je minder cake eten." Cashmerette liet het hier niet bij zitten en zette een hele hashtag in beweging.

#CakeWithCashmerette

Cashmerette plaatste een foto van zichzelf in een strakke maxi-jurk met de tekst: "Voor de random eikel die vanmorgen deze rot-reactie plaatste, zoals je kunt zien is mijn leven een zielig zooitje. Ik ben zo blij dat je me hebt gemotiveerd, cheers! #CakeWithCashmerette"

Wat ze niet had zien aankomen, is dat al haar volgers vervolgens foto's plaatsten waarop ze cake en andere ongezonde snacks aten, gevolgd door de hashtag #CakeWithCashmerette. Op deze manier willen ze hun steun betuigen aan de blogger én duidelijk maken dat niemand mag oordelen over zijn of haar dieetkeuzes. Respect!

Zie ook: Plus-size blogger maakt statement in bikini

Bron: Look, Beeld: Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33aeb3d4b2c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });