11 x De mooiste beauty-items voor de donkere huid

Als beauty editor Stephanie Brandes van huis is, schiet Grazia's online editor Zoé je te hulp! Deze keer met de mooiste...

Als beauty editor Stephanie Brandes van huis is, schiet Grazia’s online editor Zoé je te hulp! Deze keer met de mooiste beautyproducten die women of color friendly zijn. Hebben? Klik en shop de items!

1. Lancôme Teint Idole 24H
Op zoek naar een goede foundation die natuurlijk oogt, voldoende dekt, mat is maar niet poederig én voorzien is van SPF? Zoek niet verder, want Lancôme Teint Idole 24H is hier!

Lancôme Teint Idole 24H – € 40,95

2. M.A.C. Pro Conceal and Correct palette in ‘Medium-Deep’
Concealen was nog nooit zo makkelijk met dit fijne palet van M.A.C. Hij bestaat uit vier Studio Finish Concealers – NC40, NW40, NC42, NW43 én twee Studio Finish Corrector tinten in Rich-Yellow en Burnt Coral. Ze kunnen allemaal apart gebruikt worden of in combinatie zodat ze perfect passen bij elke huidteint.

M.A.C. Pro Conceal and Correct palette in ‘Medium-Deep’. Ook verkrijgbaar in Light, Medium en Dark – €39,00

3. M.A.C. blush in Devil
Bij de donkere huid komen fel oranje, paarse en terracotta blushes erg goed tot z’n recht. Belangrijk is dat je vooral voor blushes moet kiezen met een warme ondertoon, omdat je huid anders heel snel ashy kan ogen en dat is niet wat je wil! Schrik niet van de felle kleur van de blush in het doosje, eenmaal op de huid aangebracht, ziet het er heel natuurlijk en subtiel uit. #Grazialoves.

M.A.C. powder blush in Devil – €22,50

4. Sleek blush in Rose Gold
Te gebruiken als een blush, maar ook als highlighter; deze mag niet ontbreken in jouw collectie. Dit pareltje voor een prikkie, geeft jouw huid een instant sun kissend glow dankzij de fijne gouden glitters. Hebben, hebben, hebben!

Sleek blush in Rose Gold – €5,99

5. Black Opal Deluxe Finishing Powder
De Black Opal Deluxe Finishing Powder Medium is een hele fijne, losse settingpoeder met een transparante finish die ervoor zorgt dat je make-up gedurende de dag mooi op z’n plek blijft zitten en het gezicht niet glimt. Eenmaal op de huid aangebracht ziet het er heel natuurlijk uit.

Black Opal Deluxe Finishing Powder – €12,95 (Ook verkrijgbaar bij geselecteerde Etos filialen en Ici Paris XL)

6. Urban Decay Naked 3 palette
Met dit palet kun je ook eindeloos experimenteren en combineren. Wil je een natural oog look, of juist een smokey eye? Het kan allemaal. Beloofd! Zorg er wel voor dat je een goede primer gebruikt zodat de kleuren nóg beter tot hun recht komen.

Urban Decay Naked 3 palette – €49,90

7. M.A.C. lipstick in Flat Out Fabulous
Maak een statement met deze knaller van een lipstick. De donkere huid kan felle kleuren op de lippen goed hebben, omdat het contrast dat gecreëerd wordt waanzinnig is. Donker roze en fuchsia zijn dan ook een heel goede combi.

M.A.C. lipstick in Flat Out Fabulous – €19,50

8. Benefit mascara in Beyond Blue
Een keer iets anders proberen dan zwart? Kies dan voor blauw!

Benefit mascara in Beyond Blue – €26,00

9. Lancôme Belle de Teint
Heb je op warme dagen geen zin in foundation? Kies dan voor een beautypoeder voor een natuurlijke en gezonde uitstraling van de huid. Deze poeder is licht getint en heeft een zachte parelmoerglans. Het legt een heel fijn, glanzend laagje op de huid.

Lancôme Belle de Teint. Verkrijgbaar in 7 verschillende tinten – €49,50

10. Smashbox Be Legendary Longwear Lip Lacquer
Deze lipgloss blijft de hele dag zitten en is the best of 3 worlds! Hij is verkrijgbaar in verschillende tinten: van my lips but better, tot vampy rood. Hij glanst heel mooi én er zit vitamine E in, die je lippen lekker verzorgt.

Smashbox Be Legendary Longwear Lip Lacquer. Verkrijgbaar in 20(!) verschillende kleuren – €26

11. Urban Decay Shadow Box Eyeshadow
Experimenteer met de talloze mogelijkheden die dit palet met zich meebrengt. Of je nou voor paars, groen, smokey of glitter gaat; alles is mogelijk!

Urban Decay Shadow Box Eyeshadow palette – € 40,20

Laatste nieuws