GTST-collega Juvat Westendorp heeft bericht voor Ferry

Juvat Westendorp heeft begrip voor Ferry Doedens, die onlangs toegaf een drugsverslaving te hebben. "Ik kan het wel beg...

Lees ook

Juvat Westendorp heeft begrip voor Ferry Doedens, die onlangs toegaf een drugsverslaving te hebben. “Ik kan het wel begrijpen. Er komt zo veel druk op je te staan, daar heb je ook niet om gevraagd”, zei Westendorp, die met Doedens in Goede Tijden, Slechte Tijden speelde, in RTL Boulevard.

Vervelend

Juvat vindt het ‘heel vervelend’ voor Doedens, die zijn baan bij GTST verloor als gevolg van zijn drugsproblemen. “Ferry is echt een van de leukste mensen die ik ken. Hij heeft een vrije, open persoonlijkheid.” Wat de 25-jarige Doedens overkomt vindt Westendorp ‘ontzettend zonde’. “Maar ik snap het ook wel. Je staat onder hele hoge druk, alles wat je doet wordt onder een vergrootglas gelegd.”

Juvat heeft zijn ex-collega, die momenteel in een kliniek zit, nog niet opgezocht. “Ik wil hem niet lastigvallen. Maar als ik iets tegen hem mag zeggen, is dat: kom op man. Fer, hij komt er wel.”

Bron: BuzzE, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook