Zien: De break-up beelden van Sylvie en Momo

Vorige week werd bekend dat Sylvie Meis en Maurice 'Momo' Mobetie uit elkaar zijn. Het stel zou als vrienden uit elkaar...

Lees ook

Vorige week werd bekend dat Sylvie Meis en Maurice ‘Momo’ Mobetie uit elkaar zijn. Het stel zou als vrienden uit elkaar zijn gegaan, aldus Momo. Maar uit nieuwe beelden die zijn opgedoken, blijkt dit niet zo te zijn.

Ruzie

Story fotograaf Edwin Smulders spotte de twee eerder innig verstrengeld in elkaar op Ibiza, maar een paar dagen later ook terwijl ze hevige ruzie maakten. De fotograaf besloot het stel te filmen vanuit zijn hotelkamer. Op de video is te zien dat Sylvie en Momo duidelijk woorden hebben, met boze gezichten en handgebaren. Even later komt Sylvie’s zoontje Damián erbij en kruipt bij Momo op schoot. Maar de twee blijven doorgaan met ruzie maken, ondanks het zoontje van Sylvie er nu bij is.

Troosten

Even later zie je Sylvie duidelijk aangeslagen liggen op een loungebed, samen met haar zoontje. Er is te zien hoe Damián zijn huilende moeder aan het troosten is. Momo vertelde vorige week dat de twee als vrienden uit elkaar zijn gegaan en dat hij nooit iets slechts over zijn ex zal zeggen. De Zwitserse nachtclub eigenaar is inmiddels wel al met andere dames gespot en voegt bij zijn foto’s op Instagram de vreemdste hashtags toe. #Weird.

Bekijk de beelden van Sylvie en Momo’s ruzie hier. 

Zie ook: Momo begint met moddergooien 

Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook