De nieuwe look van prins Harry

Prins Harry investeert veel van zijn tijd om het humanitaire werk van zijn moeder, prinses Diana, voort te zetten. Net a...

Lees ook

Prins Harry investeert veel van zijn tijd om het humanitaire werk van zijn moeder, prinses Diana, voort te zetten. Net als Lady Di zet hij zich in voor de strijd tegen aids en steunt hij weeskinderen. Eind juni verdween hij uit de spotlights toen hij naar Afrika vertrok voor een drie maanden durende dream job in Namibië.

Wild life

Zijn ervaringen als helikopterpiloot komen de prins goed van pas, want de 30-jarige royal vliegt tegenwoordig met een helikopter over het nationale park in Namibië om daar, samen met andere natuurbeschermers, neushoorns te beschermen tegen stropers op het continent. Een natuurbeschermer vertelt: “Prins Harry is enorm betrokken om de zwarte neushoorns te beschermen. Hij is hier gekomen in een tijd dat Namibië te maken heeft met een toename van stroperij, hij draagt zijn steentje bij.”

Harry slaapt met dierenartsen en parkwachters in daktenten op voertuigen die in een cirkel rondom het kampvuur geparkeerd staan om schorpioenen, slangen en grotere dieren uit de buurt te houden. Bij zijn nieuwe wild life carrière, hoort natuurlijk ook een nieuwe look. Benieuwd? Bekijk HIER de foto’s.

Lees ook: Prins Harry gluurt naar Gaga’s decolleté

Laatste nieuws

Zie ook