Rihanna opnieuw gespot met Lewis Hamilton

Sinds Nicole Scherzinger het Hamilton-schip heeft verlaten, is het duidelijk dat Lewis een gewilde prooi is binnen het...

Lees ook

Sinds Nicole Scherzinger het Hamilton-schip heeft verlaten, is het duidelijk dat Lewis een gewilde prooi is binnen het land van de it-girls. Werd hij eerder gespot met Gigi Hadid, daarna was het Kendall Jenner en toen weer even Gigi. Toch is het Hamilton-schip verder gevaren en begint het er steeds meer op te lijken dat Rihanna alle hens aan dek heeft. De twee werden vrijdagavond allebei gespot bij een nachtclub in New York, meldt TMZ.

Geheime dates

De zangeres en de Formule 1-coureur kwamen afzonderlijk aan bij de Griffin-nachtclub, een welbekend trucje onder A-listers. Vooral niet samen ergens aankomen. Da’s goed bedacht, maar bij Rihanna en Lewis begint onderhand wel op te vallen dat ze steeds vaker op dezelfde plekken opduiken. Zo waren ze dinsdag in een andere club in New York en vorige week ’toevallig’ tegelijkertijd op Barbados, Rihanna’s thuishaven. Eerder meldden onze vrienden van The Sun al dat de twee een aantal geheime dates hebben gehad.

Een goede bekende van Hamilton zei tegen de krant dat de coureur ‘een beetje verliefd’ is op Rihanna. Zijn relatie met Nicole Scherzinger liep in februari stuk.

Lees ook: Zijn Ed Sheeran en Nicole Scherzinger een setje?

Bron: ANP, beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook