Déze Jersey Shore ster is failliet

Deelnemen aan een televisie-serie legt veel reality sterren bepaald geen windeieren. Kijk naar Keeping Up With The Karda...

Lees ook

Deelnemen aan een televisie-serie legt veel reality sterren bepaald geen windeieren. Kijk naar Keeping Up With The Kardashians, Jersey Shore en Geordie Shore. Oké, nu is de eerste misschien wel een erg extreem voorbeeld, maar voor die laatste twee series geldt ook zeker dat sommige deelnemers hun deelname hebben weten om te zetten in een long term carrière en grof geld verdienen met allerhande sponsor deals.

Failliet

Snooki, J-Wow, Pauly D, Charlotte, Holly en Marnie hebben met hun deelname aan de reality series allemaal goed geld weten te verdienen. Zo ook Mike “The Situation” Sorrentino, die zich in veel verschillende programma’s laat zien en lucratieve fitness- en sportdeals heeft. Toch blijkt hij nu failliet te zijn!

Advocaat

In verband met een lopende rechtszaak heeft hij via de rechter een gratis advocaat aangevraagd, omdat hij zijn huidige advocaat niet meer zou kunnen betalen. “Ik heb tijd nodig om een nieuwe advocaat te vinden, want ik heb niet meer zoveel geld op de bank”, gaf hij toe. De rechter wees hem daarop op zijn buitensporige uitgavenpatroon.

Bron: Life & Style Weekly, beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook