Happy TV: Nooit eerder vertoonde Friends scene

Op de redactie van Grazia borrelt en bruist het de hele dag. Hier worden de mooie modeverhalen geschreven, komen de sapp...

Lees ook

Op de redactie van Grazia borrelt en bruist het de hele dag. Hier worden de mooie modeverhalen geschreven, komen de sappigste nieuwtjes binnen en de laatste trends voorbij. Maar, tussen de hete nieuwtjes door wordt er ook altijd erg hard gelachen om alle viral filmpjes. En die kunnen wij jou natuurlijk niet onthouden, dus kijk en lach mee!

Friends

We houden allemaal van de serie Friends! Het is én blijft hilarisch. Jammer genoeg was de laatste aflevering in 2004 te zien, maar gelukkig worden de herhalingen nog steeds uitgezonden. Sommige scènes hebben we onderhand zo vaak gezien dat we de grappen uit ons hoofd kennen. Maar daar komt nu verandering. Er zijn namelijk nooit eerder vertoonde beelden van de serie op internet beland. Het is een scene dat Monica en Chandler op huwelijksreis gaan en op het vliegveld maakt Chandler een grap over een bom. En ja, dat moet je natuurlijk niet doen op het vliegveld. En al helemaal niet net na 11 september 2001, de tijd dat de aflevering zou worden uitgezonden. Hierdoor hebben de makers besloten om de scene te verwijderen, maar nu kun je hem alsnog bekijken, Enjoy!

Laatste nieuws

Zie ook