New in: De vriendschapstampons

Vergeet de vriendschapsarmbandjes en de kettingen met hartjes waar best friends forever op prijkt, want dit nieuwe produ...

Vergeet de vriendschapsarmbandjes en de kettingen met hartjes waar best friends forever op prijkt, want dit nieuwe product tilt jullie vriendschap naar een hoger niveau. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om een tampon te delen met je bffJa, je leest ’t goed.

Taboe

Een pop-upstore in New York verkoopt nu ook vriendschapstampons voor vriendinnen die naast lief ook leed, tijdens that time of the month, met elkaar willen delen. Hoe? Met een duotampon die bestaat uit, je raadt het al, twee tampons en één touwtje. We horen jullie nu al denken: “Gadverdamme, waarom zóu je dat in godsnaam willen?!” Nou Kat Thek, de ontwerpster van de Friends Forever Tampons, heeft daar een hele simpele verklaring voor. Het product zorgt er namelijk gegarandeerd voor dat je 8 uur lang ontzettend close bent met je beste vriendin. Ze wil daarmee voornamelijk het taboe rondom menstruatie doorbreken. Volgens haar zou niemand zich moeten schamen, maar zouden ze de menstruatie juist gezamenlijk moeten beleven. Go with the flow dan maar?

Lees ook: Voormalig model bijna dood door tampon

 

Laatste nieuws