Teen Mom Jenelle Evans weer gearresteerd

Het leek even de goede kant op te gaan met MTV's Teen Mom Jenelle Evans. Vorige maand zou ze nog gaan trouwen met Nathan...

Lees ook

Het leek even de goede kant op te gaan met MTV’s Teen Mom Jenelle Evans. Vorige maand zou ze nog gaan trouwen met Nathan Griffith, maar haar ex-verloofde ruilde haar al snel in voor iemand anders. Dit is Jenelle niet in de koude kleren gaan zitten, want ze besloot een bezoekje te brengen aan de nieuwe vriendin van Nathan.

Gearresteerd

Voor de derde keer dit jaar is de Teen Mom in aanraking gekomen met de politie. Jenelle besloot een bezoekje te brengen aan de nieuwe vriendin van Nathan, Jessica Henry, en dit liep al snel uit de hand. Volgens WBTW werd de politie donderdag gebeld om naar een huis in Horry County, South Carolina te komen, omdat daar een ruzie gaande was. Dit bleek dus de Teen Mom te zijn, die een glas naar Griffith’s nieuwe vriendin zou hebben gegooid.

De 29-jarige Jessica claimt dat Evans een glas naar haar hoofd gooide en doet dan ook aangifte. Er hangt dus hoogstwaarschijnlijk weer een straf boven het hoofd van Jenelle.

Zie ook: Jenelle Evans wéér onder vuur

Bron: People, Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook