Dít vinden mannen het meest sexy

Wat zouden mannen nou het meest sexy vinden aan ons vrouwen? Het eerste wat er in je opkomt is waarschijnlijk borsten, b...

Lees ook

Wat zouden mannen nou het meest sexy vinden aan ons vrouwen? Het eerste wat er in je opkomt is waarschijnlijk borsten, billen of benen. Maar, verrassing: het is niet eens een lichaamsdeel! Deze eigenschappen vinden mannen juist het meest sexy aan jou.

Miss Independent

Volgens een onderzoek van de Australische psycholoog Matthew Hornsey van de Universiteit van Queensland, vinden mannen het juist heel erg sexy als je je mannetje staat. Dus geen onderdanige, bescheiden of ingetogen vrouwen. Maar juist vrouwen die hun eigen plan trekken, vinden mannen érg sexy. Yay!

Moedig

Branding expert en professor Jeetendr Sehdev ondervroeg 10.000 mannen en vrouwen uit Azië en Australië wat iemand nou sexy maakt. De resultaten waren verrassend, want het blijkt dat 75% van de ondervraagden vindt dat het hebben van moed enorm sexy is. Dit toont namelijk aan dat iemand positief is, en dat vinden mannen dan ook weer enorm aantrekkelijk.

Grapjas

Vergeet de vooroordelen die we hebben over mannen, want ze blijken ons niet alleen uiterlijk sexy te vinden. Uit meerdere studies is gebleken dat mannen vrouwen die humor hebben, het meest sexy vinden. Ook al voel jij je niet echt aantrekkelijk op zo’n moment, mannen vinden jouw grapjes vertederend. Humor is namelijk een teken van intelligentie, en dit is natuurlijk áltijd een pluspunt.

Zie ook: Dit denken mannen over seks tijdens een eerste date

Bron: Who What Wear, Beeld: Sanoma

Laatste nieuws

Zie ook