Vrouw bedekt met moedervlekken deelt bikinifoto

Baal jij van die ene moedervlek? Of van je sproetjes in de zomer? Ciera Swaringen, die duizenden moedervlekken heeft ove...

Lees ook

Baal jij van die ene moedervlek? Of van je sproetjes in de zomer? Ciera Swaringen, die duizenden moedervlekken heeft over haar hele lichaam, is er juist trots op en besloot dat te delen met de rest van de wereld.

Huidaandoening

De 19-jarige Ciera werd geboren met de huidaandoening congenitale naevus. Dit zijn aangeboren moedervlekken, in haar geval een extreme vorm. Waar de meeste baby’s er één hebben, zit Ciera van boven tot onder helemaal onder.

Haar unieke uiterlijk zorgde als kind voor een hoop pesterijen: “Ik herinner me dat ik in de schoolbus een jongen hoorde zeggen dat ik op een vlekkerige hond leek,” vertelt ze aan HotSpot Media. “Dit kwetste me heel erg, ik was jong en had het gevoel dat ik anders was dan alle anderen. Dat er iets mis was met mij.”

Eigenwaarde

Na verloop van tijd leerde ze omgaan met de hatelijke opmerkingen. In plaats van zich te focussen op het negatieve, vond ze haar kracht en eigenwaarde weer terug. Dit alles komt volgens Ciera door haar moeder. “Ik herinner me dat ik naar school ging, en dat mijn moeder me vertelde dat die moedervlekken kusjes van engeltjes waren.”

Om iedereen die ooit een gemene opmerking heeft gemaakt duidelijk te maken dat ze van zowel binnen als buiten prachtig is, deelt ze trots haar lichaam in bikini. Zo wil ze andere vrouwen duidelijk maken dat anders zijn helemaal niet slecht is. You go girl!

Zie ook: Heftig, vrouw tijdelijk verlamd door skinny jeans

Bron: PopSugar, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook