Topmodel Yfke Sturm in levensgevaar

Het Nederlandse topmodel Yfke Sturm is zwaargewond geraakt tijdens een ongeluk op het Italiaanse eiland Ischia. Momentee...

Lees ook

Het Nederlandse topmodel Yfke Sturm is zwaargewond geraakt tijdens een ongeluk op het Italiaanse eiland Ischia. Momenteel ligt de 33-jarige Yfke in kritieke toestand op de intensive care.

Ongeluk

Het model werd overvaren door een boot toen zij van haar ‘surf jet’, een gemotoriseerd surfboard was gevallen. Het ongeluk gebeurde bij het Italiaanse eiland Ischia. Volgens Italiaanse media zou Yfke onder meer een schedelbasisfractuur en enkele gebroken rugwervels hebben.

Per helikopter werd ze overgebracht naar het ziekenhuis in Napels, waar ze momenteel op de intensive care ligt. Momenteel wordt het incident onderzocht door de kustwacht.

Sturm is sinds juli moeder van een zoontje, Alexander. Ze woont momenteel samen met de Engelse zakenman Giles in Londen. Yfke was onder anderen te zien in verschillende internationale modeshows, zoals die van: Chanel, Victoria’s Secret en Versace.

Lees ook: Exclusief! Eerste foto’s van Yfke Sturms baby

Bron: Nu.nl Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook