‘Huwelijk Beyoncé en Jay Z voorbij’

Na jaren van geruchten, inclusief het liftincident van Solange, lijkt het nu dan toch echt te gaan gebeuren. Volgens ver...

Lees ook

Na jaren van geruchten, inclusief het liftincident van Solange, lijkt het nu dan toch echt te gaan gebeuren. Volgens verschillende bronnen gaat het meest bekende celebrity-koppel na zeven jaar scheiden. We hebben het natuurlijk over Beyoncé en Jay-Z. Snik.

Scheiding?

Verschillende bronnen vertellen aan Radar Online dat het huwelijk tussen de twee wereldsterren nu echt voorbij is. “Beyoncé is er klaar mee, om die hele poppenkast te blijven spelen.” En wel zo klaar, dat ze in de afgelopen achttien maanden geen enkel interview heeft gegeven. “Het lijkt alsof ze op slot zit en niet over haar huwelijk of over een tweede kindje wil praten. Haar vrienden en familie weten al dat het stel gaat scheiden. Ze zal het binnenkort zelf bekend gaan maken.”

Al langere tijd gaan er geruchten over het vreemdgaan van de rapper. Zo zou hij met Rihanna, Rita Ora en Rachel Roy zijn gegaan. “Beyoncé denkt nu goed na over haar volgende stappen en hoe ze dit openbaar gaat maken. Waarschijnlijk gaat ze het slachtoffer spelen. Ze wil in ieder geval niet dat dochtertje Blue Ivy het slachtoffer wordt.”

Het huis uit

Als klap op de vuurpijl moet het gezin nu ook nog hun huis uit. De moderne villa die ze volgens TMZ sinds februari huren, is verkocht. Dat houdt in dat het showbizzkoppel binnen zestig dagen moet verhuizen. Zouden ze samen op zoek gaan naar een nieuwe woning?

Zie ook: Blue Ivy doet mee tijdens repetities Beyoncé

Bron: Ok Magazine! Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook