De Jersey Shore-cast: Waar zijn ze nu?

De series waarin we jongeren op de voet konden volgen begonnen ooit met MTV's The Real World. Daarna het chique Laguna B...

Lees ook

De series waarin we jongeren op de voet konden volgen begonnen ooit met MTV’s The Real World. Daarna het chique Laguna Beach, opgevolgd door The Hills. En toen was daar opeens Jersey Shore. Een programma dat al zijn reality-voorgangers overtrof, want hemeltjelief, wat waren deze mensen spraakmakend.

Één grote groep jongeren bij elkaar brengen in een huis in een van ’s lands populairste uitgaansgebieden, dat overkwam de leden van Jersey Shore. Tijdens het hoogseizoen mochten ze daar vertoeven en doen en laten wat ze wilden. Véél uitgaan, véél drank en véél affaires. Kortom: veel sensatie. De serie was een instant succes en alle cast members waren in één klap beroemd. De serie is nu al enige tijd op haar eind, maar wij vroegen ons af: Hoe is het nu met Deena,

Deena Cortese

Deena kwam er pas later bij, maar werd evengoed een volwaardig lid van de Jersey-familie. Ze was een van de twee meatballs (Snooki was de andere) en vaak super grappig. In tegenstelling tot de andere meiden die zich hebben getransformeerd tot fit girl, spoort Deena iedereen aan om van jezelf te houden en juist je curves te omhelzen. Reality-tv vond ze zo leuk dat ze samen met haar vriendje nog heeft meegedaan Couples Therapy. 

Mike Sorrentino Mike aka The Situation wist zichzelf in véél pijnlijke situaties te brengen. Hij was niet altijd even netjes tegenover de vrouwen en dit bracht hem vaak genoeg in benarde situaties. Ook na Jersey Shore wist hij vervelende situaties voor zichzelf te creeren: hij moest afkicken van pijnstillers en werd opgepakt – in een zonnestudio nota bene – vanwege een uit de hand gelopen woordenwisseling. Maar dat is nog niet alles, want Mike zou ook hebben gefraudeerd met belastingen. De rechtszaak loopt nog en hij zou zo maar 11 jaar cel kunnen krijgen…

Angelina Pivarnick Angelina maakte zich niet bepaald populair bij haar fellow cast members en heeft uiteindelijk de serie vroegtijdig met ruzie moeten verlaten. Daarna heeft ze niet meer zo veel gedaan, al was ze wel het eerste Jersey Shore-member dat meedeed aan Couples Therapy. O ja, ze heeft ook nog even een kortstondige carrière als professioneel worstelaar nagejaagd. Jenni Farly Beter bekend als JWOWW heeft zich, net als bestie, getransformeerd tot heuse fit mom. Jennie was altijd al vrij fit, maar heeft dit nu een stapje verder getrokken. Én ze is nu moeder. Samen met long time lover Roger Mathews heeft ze dochter Meilani verwelkomd en de twee zijn nu druk bezig met het plannen van hun bruiloft.

A photo posted by Jenni JWOWW (@jwoww) on

Vinny Guadagnino

Samen met Pauly D vormde hij misschien wel het grappigste tweetal. Zó grappig, dat hij een eigen spin off kreeg in de vorm van een talkshow. Helaas was dit een minder groot succes en is het na één seizoen van de televisie gehaald.

Haven’t posted a selfie in a while! Hello what a nice day!

A photo posted by Vinny (@vinnyguadagnino) on

Nicole Polizzi Meatball nummer twee. De transformatie van Snooki is je heus niet ontgaan. Na de serie is zij super fit geworden én heeft ze samen met long time lover Jionni LaValle twee kinderen mogen verwelkomen.

City for the day A photo posted by Nicole “Snooki” Polizzi (@snookinic) on

Ronnie Ortiz-Magro

Hij was dé man van de one liners en kreeg al snel een turbulente relatie met fellow cast member Sammi. Na Jersey Shore is hij uit de spotlights verdwenen.

Paul Devecchio Pauly D heeft zijn populariteit ook na Jersey Shore weten te behouden. Hij reist nu als DJ de wereld rond en is nog altijd sfeermaker van het eerste uur. In 2012 bleek dat hij een kind had bij een vrouw na een one night stand. De twee zijn nu verwikkeld in een pijnlijke voogdij zaak,

Don’t Touch Me I’m Tan …… A photo posted by DJ Pauly D (@djpaulyd) on

Samantha Giancola

Sammi verdween, net zoals liefje Ronnie, na de serie uit de schijnwerpers. Na hun breuk in 2014 kwam ze nog even in het nieuws, maar ook daarna lijkt Samantha zich terug te trekken uit het leven van de glitter & glamour.

Laatste nieuws

Zie ook