Geordie’s Vicky doet shocking onthulling over haar gewichtsverlies

We hebben allemaal gezien dat Geordie Shore-ster Vicky Pattison een grote transformatie heeft ondergaan. Wij dachten dat...

Lees ook

We hebben allemaal gezien dat Geordie Shore-ster Vicky Pattison een grote transformatie heeft ondergaan. Wij dachten dat ze juist erg gezond bezig was, maar niets blijkt minder waar. Vicky vertelt.

Obsessed

Aan The Mirror doet Vicky een schokkende onthulling over haar gewichtsverlies. Vicky raakte namelijk al snel geobsedeerd door haar gewicht en het afvallen. “Ik was compleet geobsedeerd. Op een gegeven moment telde ik zelfs de blauwe bessen die ik ‘s ochtends als ontbijt at. Toen ik het minst woog, zag ik er ziek uit,” zegt Vicky. Ook trainde ze zo’n drie keer op een dag, zag ze daardoor haar vrienden niet meer en woog ze op een gegeven moment nog maar 50 kilo.

Nu is de realityster weer iets aangekomen en gelukkiger dan ooit. “Op een dag realiseerde ik me dat ik was doorgeslagen. Ik miste mijn vrienden, uitgaan, eten en trok het niet meer om elke dag drie keer te trainen.” Nu sport Vicky nog steeds, maar zondag is het gewoon pizza avond. Wij vinden de curvy Vicky prachtig.

Lees ook: Exclusief: Grazia in gesprek met Vicky Pattison

De transformatie

Te dun

Beeld:  Instagram

Laatste nieuws

Zie ook