Vrouw neemt pijnlijk wraak op overspelige vriend

Bronwyn Joy Parker, uit Mount Baker in Australië laat niet met zich sollen. Ze kwam erachter dat haar vriend vreemdging...

Bronwyn Joy Parker, uit Mount Baker in Australië laat niet met zich sollen. Ze kwam erachter dat haar vriend vreemdging en nam (pijnlijk) wraak.

Stijltang

Toen de 22-jarige Bronwyn er achter kwam dat haar vriend vreemdging met zijn ex, twijfelde ze niet langer en besloot  wraak te namen. Ze nam het geslachtsdeel van haar vriend, die anoniem wil blijven in dit verhaal, in haar hand en en ging hem te lijf met haar stijltang. Het resultaat: derdegraads brandwonden op zijn gevoelige plek.

Want ja, ze had hem ooit gezegd dat als hij vreemd zou gaan, ze zijn ballen zou verbranden. En de Australische hield dan ook voet bij stuk. Bronwyn werd aangeklaagd en er kwam een heuse rechtszaak rondom de verbrande penis van haar ex. De rechter zei: “Zijn geslachtsdeel zal voor de rest van zijn leven minder werken en hij zal er altijd last van blijven houden. Dat is niet alleen fysiek maar ook psychisch erg vervelend.”

De Australische werd daarom ook veroordeeld voor een voorwaardelijke straf van 9 maanden gevangenis. Dit houdt in dat als ze zich goed gedraagt, ze de gevangenis niet in hoeft. Wat vinden jullie van de actie van Bronwyn?

Zie ook: Vrouw neemt wraak op overspelige man

Bron: Cosmopolitan, Beeld: Sanoma

Laatste nieuws