Farrah slaat door tijdens Big Brother after show

Haar exit uit Celebrity Big Brother mag dan wel een feit zijn, maar Farrah zou Farrah niet zijn als ze niet wéér de veel...

Lees ook

Haar exit uit Celebrity Big Brother mag dan wel een feit zijn, maar Farrah zou Farrah niet zijn als ze niet wéér de veelbesproken persoon uit de show zou zijn.

Farrah was here

Het was een kwestie van tijd, aangezien Farrah de minst favoriete persoon in het huis was. Dat was ook wel te merken toen ze vertrok. Het publiek was namelijk niet positief en de 24-jarige kreeg een hoop negatieve reacties over zich heen. Tijdens haar verblijf had Farrah het vrijwel met iedereen aan de stok, maar afgelopen dinsdag liepen de emoties heel hoog op. In het programma Celebrity Big Brother’s Bit On The Side was het deze keer de beurt aan glamourmodel Aisleyne Horgan-Wallace.

Aisleyne haalde het in haar hoofd om Farrah te onderbreken toen ze vragen aan het beantwoorden was (joh!). “Hou je mond, heks”, zei Farrah op haar beurt en vanaf dat moment gingen alle remmen los. Er werd volop gescholden en met champagne over en weer gegooid, maar dat is niet het enige. Aan de Britse krant Mirror laat Aisleyne over het incident weten dat Farrah zelfs met champagneglazen naar haar hoofd gooide en haar probeerde aan te vallen met glasscherven. “Ik heb nog nooit zoiets gezien in mijn leven. Ze is echt een krankzinnige vrouw. Ik bleef maar wegduiken en bukken, want ik was bang dat ik glas in mijn gezicht kreeg”, vertelt ze aan de krant. Aisleyne geeft wel toe dat ze als eerst gooide met drank, maar als ze had geweten dat het zó uit de hand zou lopen, had ze het nooit gedaan.

Bron: Daily Mail en Mirror, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook