Holly Hagan weer onder vuur

Holly has done it again. De Geordie Shore-ster heeft weer een hoop woedende mensen op de hals gehaald. 3 Op een rij Ze g...

Lees ook

Holly has done it again. De Geordie Shore-ster heeft weer een hoop woedende mensen op de hals gehaald.

3 Op een rij

Ze ging van ordinaire partygirl naar een heuse fitgirl en ontpopt zich daarnaast ook nog eens tot een echte business woman. Ze heeft dan ook meerdere deals gesloten met online webshops en ze heeft al twee boeken op de markt gebracht. De 23-jarige werd bekend door haar deelname aan de reality show Geordie Shore en vooral de eerste seizoenen had ze het imago van een losgeslagen, ordinaire bimbo. In de laatste seizoenen, zien we een heel andere Holly. Het paarse haar heeft plaatsgemaakt voor naturel bruin en ze is ook heel wat kilo’s afgevallen. Vooral haar afgetrainde lichaam is een opvallende transformatie. Hoe ze dat lichaam heeft verkregen is te lezen in Holly Hagan’s Body Bible. Nu gaat de realityster nog een stapje verder.

Woedend

In haar nieuwste boek Holly Hagan’s Lose 5 Pounds in One Week stimuleert ze de lezeressen om slechts 800 calorieën per dag te eten om snel gewicht te verliezen. Het boek heeft ze samen geschreven met personal trainer Ashley Lucas, maar het valt niet in goede aarde. Op Instagram stromen daarom ook, naast de positieve reacties, een hoop negatieve binnen. “Onverantwoord, bespottelijk en onmenselijk”, klinkt het. Ook diëtist Max Bridger spreekt zijn ongenoegen uit: “Een gezond dieet bestaat uit 1200 tot 1500 calorieën. Een dieet dat bestaat uit 800 calorieën is niet gezond en bijna niet haalbaar, omdat je heel veel tekorten hebt in de voedingsstoffen en mineralen wat leidt tot (micro) voedingsdeficiënties. Waardoor je sneller vatbaar bent voor ziektes.”

 Beeld: Instagram

 

Laatste nieuws

Zie ook