Farrah Abraham in rolstoel na Big Brother gevecht

Farrah Abraham was de laatste tijd te zien in de Britse versie van Celebrity Big Brother. Maar in deze realityshow ging...

Lees ook

Farrah Abraham was de laatste tijd te zien in de Britse versie van Celebrity Big Brother. Maar in deze realityshow ging het niet altijd even goed met de Amerikaanse Teen Mom. Iedereen was dan ook blij dat ze vertrok.

Big Brother

Volgens verschillende bronnen is de 24-jarige Teen Mom aangevallen door Aisleyne Horgan-Wallace en Janice Dickinson tijdens een aflevering van Celebrity Big Brother’s Bits On The Side. Het management van de realityster laat aan Mirror Online weten: Farrah is gisteravond twee keer aangevallen. Ze is nagekeken door een dokter, omdat ze verwondingen had als gevolg van de aanval.”

Farrah zou last van haar rug en nek hebben en daardoor het voorlopig rustig aan moeten doen, nadat Janice Dickinson een stoel naar haar zou hebben gegooid. Ook is ze niet aanwezig bij de grote finale van Celebrity Big Brother vanavond. Benieuwd naar de beelden van Farrah net uit het ziekenhuis? Bekijk ze hier.

Zie ook: Vervelend nieuws voor Farrah Abraham

Bron: TheMirror, Beeld: Getty, Zie

Laatste nieuws

Zie ook