Zien: Deze vrouw viel maar liefst 70 kilo af

Toen Nikita Gallagher de foto's van zichzelf als bruidsmeisje op de bruiloft van haar broer terugzag, kon ze haar ogen n...

Lees ook

Toen Nikita Gallagher de foto’s van zichzelf als bruidsmeisje op de bruiloft van haar broer terugzag, kon ze haar ogen niet geloven. De vrouw uit Dublin was zo ontevreden over haar lichaam en gewicht dat ze haar leven volledig omgooide. En dat wierp zijn vruchten af!

Monster

“Ik kon het niet verdragen om naar de foto’s te kijken – Ik vond dat ik eruit zag als een monster. Dus ik wist dat ik iets moest veranderen”, vertelt te vrouw aan Daily Mail. De 27-jarige moeder woog meer dan 135 kilo en kocht kleding in maat 54. Toch wist ze door middel van een streng dieet en extra lichaamsbeweging binnen 14 maanden bijna 70 kilo te verliezen!

Gigantische schok

Nikita heeft altijd al overgewicht gehad, maar begon echt aan te komen tijdens haar late tienerjaren, toen ze een relatie kreeg en zwanger werd. Maar na het zien van de foto’s van de grote dag van haar broer, wist ze dat dit zo niet langer door kon gaan. “Ik wist dat ik te dik was. Maar tot dat moment besefte ik me niet hoe zwaar ik geworden was. Het was een gigantisch schok”, vertelt Nikita.

Transformatie

Toen de vrouw opnieuw zwanger raakte, stelde ze haar planning uit. Maar al snel had ze door dat ze haar kinderen niet bij kon benen en snel vermoeid of buiten adem was. Een bezoekje aan de dokter overtuigde haar van het feit dat ze wat kilo’s moest verliezen om weer gezond te worden. En dat lukte! Bekijk de foto’s van haar transformatie hieronder:

Lees ook: Vrouw die 4 liter cola per dag dronk, is enorm veel afgevallen

Beeld: Facebook

Laatste nieuws

Zie ook