Zien: Gigi Hadid reageert op body-shamers

Terwijl Gigi Hadid momenteel één van de meest succesvolle modellen is, krijgt ze toch enorm veel commentaar over zich he...

Lees ook

Terwijl Gigi Hadid momenteel één van de meest succesvolle modellen is, krijgt ze toch enorm veel commentaar over zich heen. Maar nu bijt ze van zich af.

Figuur

Ze loopt shows voor Tom Ford en Versace, staat op covers van Vogue en is het gezicht van de nieuwste Balmain campagne, dus Gigi kun je aardig succesvol noemen. Toch krijgt ze via social media veel kritiek over haar figuur. Zo geven verschillende mensen het commentaar dat ze niet het lichaam van een high fashion model heeft en teveel vormen heeft.

En dit laat Gigi niet zomaar aan zich voorbij gaan en ze reageert er dan ook op via Instagram. Ze laat haar haters weten dat ze niet gaat veranderen. “Ik representeer een figuur dat niet werd geaccepteerd in high-fashion. Ik ben blij dat ik gesteund wordt door ontwerpers, stylisten en editors die begrijpen wat fashion is. Het is kunst, het kan nooit hetzelfde blijven. Als je het niks vindt, volg me dan niet, en kijk niet naar me want ik ga nergens heen.”

You go Gigi!

Zie ook: De nieuwe look van Gigi Hadid

 

Bron: Fashionista, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook