Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. Chrissy Teigen opgelucht
Chrissy Teigen
is blij dat ze een boekje heeft opengedaan over haar vruchtbaarheidsprobleem. Dat vertelt ze aan E! News. Nu het verhaal bekend is, is het afgelopen met de vervelende vragen. “Mensen vragen er vaak naar en het is een lieve vraag met goede bedoelingen, maar je weet niet waar een persoon doorheen gaat. Ik wilde eigenlijk zeggen: ik doe mijn best, maar het lukt maar niet.” Mocht de vraag toch nog komen, dan heeft ze vanaf nu een helder antwoord: “Op een dag willen we kinderen en we doen er ons best voor.”

2. Chris Brown bereikt akkoord over Royalty.
Chris Brown en Nia Guzman, de moeder van zijn dochtertje, hebben een akkoord bereikt over de zorg van het meisje. TMZ heeft dankzij een aantal bronnen de details.  Chris krijgt zijn éénjarig dochtertje zo’n twaalf dagen in de maand. De wereldberoemde zanger en Nia zouden het ook eens zijn geworden over de officiële naam van hun dochter. Het meisje gaat nu door het leven als Royalty Brown.

Brown gaat iedere maand zo’n 2500 dollar betalen voor zijn dochter. Hij gaat ook betalen voor onder meer haar school, zorgverzekering en oppas.

3. Justin Bieber openhartig over Selena Gomez
Justin Bieber
heeft veel geleerd van zijn relatie met Selena Gomez. Dat vertelt hij in een interview met Complex Magazine.

“Ik ging samenwonen met mijn vriendin toen ik 18 was en begon een leven met haar. Het was als een huwelijk. Met een vrouw samenwonen was gewoon teveel op die leeftijd”, vertelt de zanger over zijn veelbesproken relatie met Gomez. “Maar we waren zo verliefd. We gingen in elkaar op. Mijn identiteit zat in haar en die van haar in mij. Als er iets gebeurde en ik werd gek, werd zij gek en ruzieden we zo hard omdat we zo in elkaar opgingen.”

Bieber vindt dat liefde te sturen is. “Liefde is een keuze. Liefde is geen gevoel. In films lijkt het alsof het een sprookje is, maar dat is niet wat liefde is. Op sommige momenten wil je niet van je vriendin houden, maar dan kies je er toch voor om dat te doen. Dat is iets dat ik in mijn leven moest uitvogelen.”

Zie ook: Hollywood Breakfast 28 september

Bron: BuzzE, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook