Teen Mom Farrah klaagt Big Brother kandidaten aan

Teen Mom Farrah Abraham is inmiddels al weer een tijdje geleden uit het Big Brother huis gestemd, maar toch heeft ze nog...

Teen Mom Farrah Abraham is inmiddels al weer een tijdje geleden uit het Big Brother huis gestemd, maar toch heeft ze nog geen afscheid van de show kunnen nemen.

See you in court

Farrah is woedend op de andere Big Brother kandidaten. En dan voornamelijk op the world’s first supermodel Janice Dickinson en modeontwerpster Aisleyne Horgan-Wallace. Janice zou een stoel naar Farrah hebben gegooid tijdens de aftershow van het programma. En ook Aisleyne en Farrah hebben meerdere keren gevochten. Nu is de Teen Mom het zat en heeft ze laten weten dat ze van plan is beide dames aan te klagen.

“Ik ben twee keer aangevallen door Aisleyne Horgan-Wallace en Janice Dickinson. Na gesproken te hebben met de politie en mijn advocaat, heb ik besloten om een aanklacht in te dienen tegen Aisleyne en ik overweeg om een rechtszaak te beginnen tegen Janice. Ik was er kapot van dat ik was aangevallen door beide dames. Ik moest mijn werk afzeggen door mijn verwondingen en emotionele verwondingen”, zegt Farrah in een statement. Wij zijn benieuwd hoe dit af zal lopen.

Ook deelde de Teen Mom een bont en blauw kiekje van zichzelf op Twitter na de vechtpartijen.

Lees ook: Teen Mom Farrah weer onder het mes

Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws