David Beckham doet verrassende onthulling over Victoria Beckham

David en Victoria Beckham behoren samen tot dé stijliconen van het moment. Maar dat betekent niet dat de twee precies he...

Lees ook

David en Victoria Beckham behoren samen tot dé stijliconen van het moment. Maar dat betekent niet dat de twee precies hetzelfde omgaan met hun garderobe, helemaal niet als het aankomt op inpakken.

Onthulling

In een interview met Condé Nast Traveler laat de voormalig voetballer weten: “Ik ben de beste inpakker die je ooit zult leren kennen. Ik ben geobsedeerd met alles netjes klaarmaken en ik bereid me altijd erg goed voor op iedere reis.” Maar, dit is juist het tegenovergestelde van zijn vrouw Victoria: “Mijn vrouw is een last-minute inpakker en lang niet zo georganiseerd als ik.” Dat is wel het laatste wat we van Victoria hadden verwacht.

Victoria Beckham mag dan niet een pro zijn in inpakken, maar met zo’n geweldige garderobe lijkt het ons dan ook heel erg lastig. Wat een enorme stress zou het geven als je moest kiezen uit zo enorm veel mooie items?! David zou graag willen dat ze hier beter in wordt: “Het is echt niet nodig om dat allemaal mee te nemen, ik hou meer van haar laid-back look. In een jeans en met sneakers ziet ze er het mooist uit. Soms doet ze de Converse gympen aan van één van onze zoons, maar mijn favoriet is een jeans met Stan Smiths.”

Zie ook: Huwelijksproblemen voor David en Victoria Beckham? 

NY fashion week. Here we come

Een foto die is geplaatst door Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) op

Bron: Harpers Bazaar, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook