Jenelle Evans gewond na ongeluk

Het is niet de eerste keer dat Teen Mom Jenelle Evans betrokken is bij een ongeluk, zo werd ze eerder overreden door haa...

Lees ook

Het is niet de eerste keer dat Teen Mom Jenelle Evans betrokken is bij een ongeluk, zo werd ze eerder overreden door haar ex. Maar nu is de Teen Mom opnieuw gewond geraakt.

Valpartij

Radar Online meldt dat de realityster deze keer niet is aangereden of belaagd is door een boze ex, maar toch weer gewond is geraakt door een ongeluk. De Teen Mom ging samen met haar nieuwe vriend David en haar vriendin Tori uiteten afgelopen zaterdag. Na het etentje kwam het stel thuis en toen Jenelle uit de auto stapte, gleed ze uit. De oprit zou spekglad zijn geweest door het slechte weer.

Een bron laat weten aan Radar Online: “Haar knie ligt open en ook op haar kind zit een nare wond. Ze viel omdat het zulk slecht weer was en de hele straat onder water stond.” Meteen na de val is het stel naar het ziekenhuis gegaan. De realityster kreeg een paar hechtingen in haar kin. Benieuwd naar de foto’s van haar verwondingen? Bekijk ze hier.

Zie ook: Teen Mom Jenelle laat lippen opspuiten

Bron: Radar Online, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook